Innhold
Billån - vanlig
Når du skal kjøpe bil, kan du få billån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i bilen. Billånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bil. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men det er avhengig av hvor gammel bilen er når du kjøper den.

Du kan få lån både når du kjøper bilen fra forhandler og når du kjøper av en privatperson.
Lån til bobil / campingvogn

Bobillån
Skal du kjøpe bobil, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i kjøretøyet. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bobil. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men dette avhenger av hvor gammel bobilen er når du kjøper den.

Campingvognlån
Når du skal kjøpe en campingvogn, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i campingvognen. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt campingvogn. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men dette avhenger av hvor gammel campingvognen er når du kjøper den.

Enkelt å søke
  • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler av en privatperson.
  • Søk lån på nett og få svar med en gang.

Lån til snøscooter

Skal du kjøpe en snøscooter, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi salgspant i scooteren. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt snøscooter. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel snøscooteren er når du kjøper den.

  • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler av en privatperson.
  • Søk lån på nett og få svar med en gang.
Lån til motorsykkel / firehjuling

Motorsykkellån
Når du skal kjøpe en motorsykkel, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i motorsykkelen. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt MC. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel motorsykkelen er når du kjøper den.

Firehjulinglån
Når du skal kjøpe en firhjuling eller ATV, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi salgspant i kjøretøyet. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt firhjuling. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel firhjulingen er når du kjøper den.

Enkelt å søke

  • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler privat.
  • Søk lån på nett og få svar med en gang.

Sjekk pris og søk billån

Få svar innen 24 timer.

Sjekk pris og søk grønt billån

Når du skal kjøpe en miljøvennlig bil.

Lånebevis for bil

Når du ikke har funnet drømmebilen ennå. Også kalt et «finansieringsbevis», er et dokument som forteller selger at du har finansieringen i orden
  • Gratis og helt uforpliktende
  • Gyldig i inntil tre måneder

Søk kaskofritt billån

Smart for deg som kjøper bruktbil

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på vanlige spørsmål om billån.