Smartspar gjør det enkelt å spare

Spareappen Smartspar gjør sparingen smart. Du trenger ingen forkunnskaper, vi hjelper deg å velge fond. Du kan enkelt opprette sparing til deg selv eller barna, og invitere andre til å bidra. Smartspar kan brukes av alle - du trenger ikke bytte bank.

Smartspar passer for alle

Smartspar er en ny spareapp som gir deg oversikt, hjelp til å velge fond og gjør det enkelt å starte sparing. Smartspar gir deg også en unik gavefunksjon, der andre kan bidra til et sparefond du har startet.  

- Det fine med Smartspar er at alle kan bruke den - uansett hvilken bank du har.

Appstore logo    Google Play logo

Smart sparing

Ingen forkunnskaper nødvendig

Sparer du til noe spesielt eller bare sparer du? Uansett sparemål, i spareappen Smartspar får du råd om hvilket fond du bør spare i, basert på hvor lenge du vil spare og hva som er viktig for deg.

 

- Med Smartspar kan du spare smart i fond helt uten å kunne noe om fond på forhånd.

 

Kom i gang med smart sparing

Gave

Lett å dele barnas gaveønsker

Nå trenger ikke familie og faddere lenger lure på hva de skal gi barnet i gave. Alt du trenger å gjøre er å lage et sparemål for barnet i Smartspar og dele med de som vil gi gave til barnet.

 

- Istedenfor å gi barnet masse leker det ikke trenger, kan familie og venner gi et bidrag til sparefondet slik at barnet får en bedre start på voksenlivet.

 

Gi en gave som vokser med barnet

Oversikt

Se alt på ett sted

Nå trenger du ikke lenger logge deg inn mange steder for å se sparingen din. I Smartspar kan du samle all sparing du har  - uavhengig av hvilken bank du bruker. Her kan du til og med se hva du har opptjent i pensjon, både i nåværende og tidligere jobber. Du ser differansen mellom dagens lønn og hva du vil få utbetalt i pensjon.

 

- Smartspar samler alt på ett sted, og gjør det enklere å få oversikt og kontroll.

 

Få oversikt via mobilen

Mer informasjon

Om oss

Solid sparebankallianse med lang erfaring

Solid sparebankallianse med lang erfaring

Smartspar leveres av 68 lokale sparebanker og Eika Gruppen. Til sammen utgjør vi Eika Alliansen, og er en av de største aktørene i det norske bankmarkedet - og en viktig aktør for norske lokalsamfunn.

- Smartspar er utviklet av solide og erfarne aktører i bank og finans.

 

Kontakt oss om Smartspar